Katteriet/Cattery

Välkommen till vår webbsida

Jenny Eriksson heter jag och jag bor i en stor villa i centrala Södertälje (utanför Stockholm). Jag bor där tillsammans med min man, dotter, vår vackra Bengal Vilda, vår goa Golden Retriver Romeo och våra älskade Ragdolls.

Mitt mål är att föda upp friska Ragdolls med deras speciella avslappnade och coola sätt som dessutom är vackra och rastypiska.
Jag har tidigare även fött upp den trevliga och fina rasen som heter Bengal i en mycket liten skala.

Vi ställer ibland ut våra katter då vi (alltså jag och ibland dottern) tycker att det är jättekul att spendera en dag då och då bland lika tokiga kattmänniskor:-)

Radollen och Bengalerna är som hundar, de följer dig ständigt och vill alltid vara i det rummet där du är, även om det så är ända in i duschen..
Jag vill gärna att du som köper katt av mig kommer ihåg att inga frågor är för dumma att ställa och att du när som helst får höra av dig. Jag ser gärna att vi håller kontakten och dessutom är det alltid roligt att få följa ens avkommor och se hur de utvecklas som vuxna individer.När man köper en Ragdoll ifrån oss så är den:


- chippad

- besiktad
- vaccinerad 2 ggr (vid 8-9  v och vid 12  v)
- kastrerad om den säljs till sällskap /alt medföljer ett kastreringsavtal

- Dolda fel försäkrade
- stamboksförd (stamtavla medföljer)
- köpeavtal
- socialiserad och bara helt underbar

 
SE*Seven friends är besiktade och

godkända enligt § 16 i djurskyddslagen
.

jag (Jenny) är även Diplomerad kattuppfödare. Min klubb är Stockholms kattklubb och jag är också medlem i Ragdollklubben

Vh
Jenny Eriksson
Welcome to our webbsite

My name is Jenny Eriksson and i live in a big house in central Södertälje (not far from Stockholm) in Sweden. I live together with my husband, daughter, our Bengal Vilda and our beloved ragdolls.
I wish to breed healty ragdolls with their so particulary temperament. Its okej if they also is beautiful and large cats ;-)
Sometimes we go to shows for the fun of it and to get a judge opinion of our cats.
Kind regards!
/Jenny Eriksson
 
Our cattery is approved by the Swedish animal inspection!